Zaddy Salem. Zaddy Salem. Foto: Zaddy Salem / Instagram @zaddy_salem.

Vilde make up skills: Zaddy Salem indtager Draghouse

Af Brian Kjær Capkan / Underholdning / 30/11/2019

Der er “frisk kød” på scenen, når Draghouse smækker dørene op for årets sidste show.

At dragperformere ”bare er mænd i dametøj” udfordres igen og igen, og en del af den udvikling kan tilskrives Draghouse. De sidste par år har showet forsøgt at holde fødekæden i gang, og har hver gang ladet tre nye og ukendte dragperformere deltage i showet. Publikums reaktion bliver målt med et ”jubel-meter”, og den der formår at begejstre publikum mest, vinder en plads i næste Draghouseshow.
Vinderen af Fresh Meat-konkurrencen ved Halloqween-showet blev Drag King Zaddy Salem, som derfor er med i Xmas Xtravaganza-showet den 14. december i VEGA.

Zaddy Salem er drag king med imponerende styr på sine make up skills, som man kan se på Zaddy Salems Instagramprofil @zaddy_salem. Stilen ligner ikke umiddelbart andre danske dragperformere, og er et friskt eventyr-agtigt pust. I bunden af siden kan du se en lille film fra Instagram, hvor Zaddy Salem viser sin fantastiske forvandling.

Årets Xmas Xtravaganza show byder på julesange og celebrity impersonations. Blandt andre kigger Ariana Grande, Dolly & Kenny, Mariah Carey og en enkelt vaske ægte celebritygæst forbi.

Sammen med Zaddy Salem optræder tidens måske hotteste dagperformer Mizz Privileze, der bragede igennem ved ’Danmark har Talent’ på TV2, og gik hele vejen i finalen, hvor det dog ikke blev til en sejr. Nu dukker hun op nært sagt alle steder, og spreder sit budskab om plads til mangfoldighed.

Gode gamle Megan Moore – som slet ikke er så gammel endda, men synes altid at have været der – er som altid værtinde på showet, og hun kommer til at præsentere Dallas King, Harley Queen, Denise Delight, Jaxie, Di Di Cancerella, Jezebelle May Daniels, Ion, Karli Kuff, Sascha Holiday, Lucciana, Mariah Freefall, Mel Ooda og tre spritnye dragperformere i showets Fresh Meat-konkurrence, som dyster om en plads i næste show, og dermed er ringen sluttet, og fødekæden har forhåbentlig født endnu et talent.

Du finder Xmas Xtravaganza som begivenhed på Facebook her.

Draghouse Xmas Xtravaganza / Lille Vega / 14. december kl. 20:00 / Billetter købes her.

Please publish modules in offcanvas position.