Di Di Cancerella og Mel Ooda vil stå på hovedet for at give dig en festlig aften som på det gamle Pan. Di Di Cancerella og Mel Ooda vil stå på hovedet for at give dig en festlig aften som på det gamle Pan. Foto: Draghouse / PR.

Pan genopstår for en aften – i aften

Af Brian Kjær Capkan / Underholdning / 09/11/2019

Festarrangørerne i LGBTQ+miljøet KAN bare ikke slippe den legendariske gamle Pan Club i Knabrostræde. I aften genopstår klubben endnu en gang. Denne gang med et drag-twist.

Pop foroven, house og club forneden, queens i karaokebaren og live performance af Betty Bitschlap. Dertil masser af drag-performere. Sådan beskriver arrangørerne Draghouse, Pan Re-Erect og Chateau Motel eventet der går under navnet Draghouse vs. Pan Re-Erect.

Eventet gentages hver den anden lørdag i måneden, som et LGBTQ+event, og denne gang altså i samarbejde med Draghouse.

Musikken er som i de gode gamle dage fordelt p de forskellige etager. Nannalicious og William Abrahamsen spiller POP till u DROP! Nedenunder spiller Dragdaddy og Jonas Worup de tungere huse rytmer, og i karaoke rummet kan du opleve Di Di Cancerella og Med Ooda på slap line. Betty Bitchslap vil også give en live-optræden.

Eventet har en nultolerancepolitik overfor racisme, transfobi, homofobi og sexisme. Det inkluderer at se på andre på en seksuel påtrængende måde, grove kommentarer, berøringer og enhver opførsel der er ubehagelig for andre. Alle der oplever noget ubehageligt opfordres til at henvende sig til en medarbejder eller sikkerhedsfolkene.

Bemærk, at du skal være fyldt 21 år for at deltage i dette event.

Du finder PAN Re-Erect vs. Draghouse på Facebook her.

Lørdag den 9. november kl. 23-05 / PAN Re-Erect vs. Draghouse / Chateau Motel / Knabrostræde 3, 1210 København K / Billet i forsalg 80 kroner her / Billet i døren 120 kroner.

 

Please publish modules in offcanvas position.