Bliv hørt!

Dette er en åben invitation til alle LGBTQ+personer med noget på hjerte.

ComingOut er ikke kun nyheder. Det er også en platform for indlæg med holdninger fra LGBTQ+personer og allierede. Disse indlæg bringes under menuen Opinion.

Mange LGBTQ+personer deltager i den offentlige debat med kronikker, læserbreve og personlige beretninger. Mange af disse indlæg bringes i mainstream-medierne, men hos ComingOut mener vi, at der også er behov og interesse for den debat indenfor LGBTQ+miljøet.

For lad os være ærlige: LGBTQ+miljøet er ikke altid det safe space det burde være, for de mest udsatte grupper under regnbuen. Sådan skal det ikke være. Derfor er oplysning og debat nødvendig, og derfor inviterer ComingOut, alle der ønsker at bidrage til at indsende deres indlæg.

Bliv hørt!
Send dit indlæg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller kontakt redaktør Brian Kjær Capkan på telefon 6016 8538, hvis du har spørgsmål. Alle indlæg bringes med dit billede, og under dit navn medmindre særlige hensyn gør sig gældende.
Indlæg må naturligvis ikke være krænkende eller udtrykke fobier med mere, og redaktionen forbeholder sig ret til at afvise indlæg. Sker det vil du få en ærlig og saglig begrundelse.

Please publish modules in offcanvas position.