Redaktionel profil

ComingOut er et partipolitisk uafhængigt og privatejet onlinemedie, der skriver om stort og småt fra primært det danske LGBTQ+miljø, og om udestående forhold med betydning for LGBTQ+miljøet.

Ejer, skribenter og fotografer har alle dybe rødder i LGBTQ+miljøet, og kæmper for seksuel mangfoldighed, og retten til at være netop den man er på alle parametre.

ComingOut har et særligt øje for LGBTQ+miljøets minoriteter, og arbejder på at fremme deres synlighed. Vi giver gerne plads til debat- og holdningsindlæg fra aktører i LGBTQ+miljøet.

ComingOut har den kritiske pen fremme, når det er nødvendigt, og har ikke berøringsangst, når det handler om at sætte fokus på følsomme problematikker i LGBTQ+miljøet. Men vi gør det fair og med kilderne i orden.

ComingOut sætter med en bred og erfaren kulturredaktion bredt fokus på kultur. For at fremme synligheden og mangfoldigheden laver vi foromtaler af LGBTQ+miljøets kulturelle begivenheder.
Begivenheder og scenekunst udenfor LGBTQ+miljøet anmeldelses, og bedømmes med ét til seks regnbueflag.

LGBT, LGBTQ, LGBTQIA+?
Hos ComingOut har vi valgt at bruge forkortelsen LGBTQ+. Det er et kompromis mellem det korte LGBT, og det lange LGBTQIA+. Men det betyder ikke, at I og A er mindre berettigede medlemmer af regnbuefamilien end andre.
Vi har valgt at droppe bindestregen i sammensatte ord, hvor LGBTQ+ indgår. Vi ved af erfaring, at et ord som "LGBTQ+-miljø" af nogle læses som "LGBTQ plus minus miljø". Det er ret uheldigt, og derfor er vi grammatisk ukorrekte og har droppet bindestregen. Det er vores lille signatur.

Please publish modules in offcanvas position.