Om ComingOut

ComingOut er et dansk online-LGBTQ+medie, der med erfarne redaktionelle kræfter serverer nyheder og ikke mindst holdninger til det danske LGBTQ+miljø.

Bag ComingOut står to erfarne kræfter fra LGBTQ+miljøets medieverden. Redaktør Brian Kjær Capkan har tre et halvt års erfaring med sig fra Out & About sammen med journalist Frank Holm.

”LGBTQ+miljøet har brug for et uafhængigt medie, som over en bred kam dækker de mange aktiviteter i miljøet, men som også kan finde den kritiske pen frem, når det er nødvendigt, og levere god og troværdig journalistik”, sagde redaktør Brian Kjær Capkan, i forbindelse med lanceringen af ComingOut.

LGBT, LGBTQ, LGBTQIA+?
Hos ComingOut har vi valgt at bruge forkortelsen LGBTQ+. Det er et kompromis mellem det korte LGBT, og det lange LGBTQIA+. Men det betyder ikke, at I og A er mindre berettigede medlemmer af regnbuefamilien end andre.
Vi har valgt at droppe bindestregen i sammensatte ord, hvor LGBTQ+ indgår. Vi ved af erfaring, at et ord som "LGBTQ+-miljø" af nogle læses som "LGBTQ plus minus miljø". Det er ret uheldigt, og derfor er vi grammatisk ukorrekte og har droppet bindestregen. Det er vores lille signatur.

 

God fornøjelse!

Please publish modules in offcanvas position.