Bryan Rice. Bryan Rice. Foto: PR.

Bryan Rice i julestemning

Af Frank Holm / Underholdning / 08/11/2019

Danske Bryan Rice er klar med sit første bud på en ny dansk juleklassiker. ”Ønsketid” handler om at genfinde den forventningsglæde man havde til julen som barn.

Den danske hitsanger Bryan Rice, der i 2005 for alvor slog sit navn fast med hittet ”No Promises” har længe gået med drømmen om at skrive en julesang.
Med ”Ønsketid” er den drøm endelig gået i opfyldelse. Sangen, der samtidig er Bryan Rice første udgivelse på dansk handler om, hvordan man som voksen kan genfinde den forventningsglæde, man havde til julen som barn.
”Jeg elsker jul. Men det gik pludseligt op for mig at julen var kommet til at handle om logistik og fridage. Magien og forventningsglæden var ligeså langsomt forsvundet”, fortæller Bryan Rice om baggrunden for sangen.
Da Bryan Rice og manden for tre år siden blev forældre til en pige, blev de smittet af hendes umiddelbare glæde ved julen – at man for eksempel kan ønske sig at julemanden og alle hans nisser flytter ind, og spiser risengrød.
”Så ”Ønsketid” handler i høj grad også om, hvordan man som voksen kan genfinde den forventningsglæde”, tilføjer Bryan Rice, der vandt en AXGIL-pris ved Danish Rainbow Awards i 2018 i kategorien årets sang for hittet "Warriors".

Du kan allerede nu fange ”Ønsketid”, hvor du hører din musik eller finde den her. Den engelske udgave, der har fået titlen ”Christmas With You” udkommer 22. november.

Please publish modules in offcanvas position.