Kings and Queens flyttes – ny dato fastlagt Foto: PR.

Kings and Queens flyttes – ny dato fastlagt

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning / Tirsdag, 07 April 2020 12:53

UNDERHOLDNING – Det årlige velgørenhedsshow Kings and Queens følger regeringens anvisninger, og flytter showet til sent på efteråret.

Efter statsministerens melding mandag aften om fastholdelse af forsamlingsforbuddet for store forsamlingen til og med august, har bestyrelsen i Kings and Queens tirsdag morgen haft et onlinemøde.

”Vi må desværre melde ud, at vi bliver desværre nødt til at rykke Kings And Queens årlige show for at følge statsministerens udmelding. Det er det mest forsvarlige at gøre”, skriver formand Jack Eriksen i en besked til ComingOut.

Årets udgave af Kings and Queens var nemlig programsat til den 13. juni. Den nye dato for årets udgave af Kings and Queens bliver lørdag den 7. november 2020.

Jack Eriksen skriver også, at alle solgte billetter til den 13. juni er gyldige den 7. november. Det vil også tage lidt tid at ændre dato med mere på de forskellige platforme. Så du kan derfor sagtens købe en billet nu. Den vil være gyldig den 7. november.

Kings and Queens giver hvert år overskuddet til et godt formål i LGBTQ+miljøet. De sidste par år er overskuddet gået til Rainbow Business Denmarks kondomprojekt, som sikrer gratis kondomer i LGBTQ+nattelivet, og hvor der ellers er brug for dem.

I 2019 gav Kings and Queens et overskud på 12.000 kroner til projektet, eller det samme som 25.532 kondomer á 47 ører pr. styk.

Relaterede artikler

Please publish modules in offcanvas position.