Otto Brandenburg og Jesper Lohmann. Otto Brandenburg og Jesper Lohmann. Foto: Lynge Nielsen.

Alle kan synge med på hitsene: Tilløkke Otto

K2_WRITER_BY Tonny & Claus Bønløkke Hertz / Underholdning - vi anbefaler / Onsdag, 26 Februar 2020 23:08

En let fordøjelig og musikalsk forestilling om og ”med” Otto Brandenburg.

Otto Brandenburgs liv var ikke kun et liv i sus og dus. Det var et liv med mange op- og nedture. Et liv med en mand, som aldrig mødte sin rigtige far. Et liv, der bød på udvisning af Sverige med efterfølgende indrejseforbud – for evigt. Det forhindrede ham dog ikke i at stjæle et par enkelte svenske numre.

Otto spændte musikalsk særdeles vidt fra pop over rock til Melodi Grand Prix-slagere, som ’To lys på et bord’ og selv om mange kender nummeret, så var det faktisk ikke vindernummeret. Til gengæld blev det nok det mest berømte fra årets Melodi Grand Prix dengang. Foruden musikken deltog Otto også som skuespiller, hvor han altid satte sit personlige præg på resultatet.

Det er ikke just en glædelig historie man får på Hippodromen på Folketeatret. Selv om der bestemt også er masser af opløftende og sjove anekdoter, så gemmer der sig også en trist historie bag Otto. Men musikken tager man ikke fejl af og vi får både de mere kendte numre som ’Alle sømænd er glade’ og ’Skillema-dinke-dinke-du’ og så de mere ukendte numre fra hans repertoire. Det swinger!

I rollen som Otto har vi Jesper Lohmann med en meget Otto-tilgang til aftenen. Og der er ingen tvivl om, at han giver den som Otto.
Men spørgsmålet er om det er troværdigt. Det halter måske lidt ind i mellem at slippe afsted med den meget afslappede og lidt tilbagelænede Otto-stil? Det synes vi ikke, at han slipper helt vildt godt fra. Det havde måske været bedre, hvis Jesper Lohmann havde valgt at fortælle om Ottos liv som den beundrer han er.

Der var ingen tvivl om at publikum havde en god aften med masser af musik, der både kunne synges og klappes med på.

Tilløkke Otto kan opleves på folketeatret frem til den 15. marts 2020.

Instruktion: Susanne Breuning.

K2_TAGS

Skriv en kommentar

Please publish modules in offcanvas position.