Thomas Blum. Thomas Blum. Foto: PR.

Gay Pop-Up og upcoming talent indtager Østerbro

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning / Fredag, 13 December 2019 14:14

Upcoming musikeren Thomas Blum underholder lørdag, når Gay Pop-Up lægger vejen forbi Østerbro i København.

Nævn Østerbro og de fleste tænker på alt andet end at gå i byen. Den noble bydel er for de fleste et sted, hvor kreafolket og speltfolket bor – men nu bliver alle fordomme gjort til skamme, for lørdag aften indtager Gay Pop-Up Event Polar Bodega, som er et klassisk brunt værtshus på Østerbro.

Upcoming musikeren Thomas Blum giver prøver på talentet. Han er en dansksproget sanger og sangskriver, som er aktuel med sine to første singler ’Et bedre sted’ og ’Lige Meget Hvor Du Står’, som begge blandt andet kan findes på Spotify.
Det var Kim Larsens sange, der inspirerede Thomas til selv at blive musiker, og da nationalskjalden døde sidste efterår skrev han en hyldestsang til Kim Larsen, som han sang til mindeoptoget for Kim Larsen i København foran 30.000 mennesker. Du kan høre sangen på YouTube.

”Kim Larsen har betydet rigtig meget for mig. Ikke personligt, som sådan, men musikalsk. Hans væremåde har ændret mit liv på mange måder. Han er grunden til, at jeg spiller musik i dag, og det tror jeg, han er for mange andre også”, siger Thomas Blum.

Det er tredje gang foreningen Diversity Pop-Up afholder Gay Pop-Up på et klassisk brunt værtshus, og arrangørerne har været overvældet, over den store opbakning initiativet har fået i form af mange hundrede fremmødte på de små brune værtshuse.
Foreningen mener, at der stadig er brug for at skabe en mere inkluderende barkultur i Danmark og for at tage kampen op imod den homofobi, der desværre her i 2019 stadig findes rundt omkring i Danmark. 

Visionen er, at der skal holdes Gay Pop-Up events rundt i hele landet, og foreningen glæder sig til at komme til et brunt værtshus i en lille provinsby, som har lyst til at slå dørene op for en mangfoldig aften.

Du finder begivenheden på Facebook her.

Hold øje med fremtidige events fra Gay Pop-Up Bar på Facebook.

Gay Pop-Up / lørdag den 14. december kl. 18-02 / Polar Bodega / Lyngbyvej 93 / 2100 København Ø.

Please publish modules in offcanvas position.