Blodet flyder igen på G*A*Y Copenhagen Foto: PR.

Blodet flyder igen på G*A*Y Copenhagen

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning / Mandag, 02 December 2019 14:53

”Horror-drags”. Om kategorien officielt findes er vi ikke sikre på, men det burde den, for bloddryppende dragshows er blevet en ”ting”.

Blodet siver ud af de stirrende øjne der har røde pupiller, og mundvigene er skåret op til åbne sår, hvor materie og blod drypper ned på den flænsede kjole, mens publikum halvt gysende og halvt beundrende ser på.
Sådan er det hver den første onsdag i måneden, når fantasien får frit spil på G*A*Y Copenhagen fortæller Jaxie, som er medarrangør på showet ”Odd & Freaky”.
”Vi har holdt to succesfulde shows, og begge gange har vi fået folk til at skrige, rystet dem, flyttet deres grænser, leget med ost, toiletbørster og leget kaninlege”, fortæller Jaxie.

På onsdag bliver julen fejret med showet Odd & Freaky Asylum, og Jaxie lover energi, horror, jul, anti-jul, religion og comedy på en manerlig og respektfuld måde, og en ny leg der kommer til at få folk til at lette røven fra sæderne.

Lineuppet er Harley Queen, Dallas King, Zaddy Salem, Rebelicious, Jenny Thalia, Jaxie, Zhavia Wilson, Pandora Dors, Luke Ravens og Dixie Enourmous.

Du finder Odd & Freaky Asylum som begivenhed på Facebook her.

Odd & Freaky Asylum / G*A*Y Copenhagen / onsdag den 4. december / dørene åbner kl. 20 og showet begynder kl. 21. / Fri entré.

Please publish modules in offcanvas position.