Der bliver sunget igennem på Centralhjørnets Store Scene, og man må meget gerne synge med. Der bliver sunget igennem på Centralhjørnets Store Scene, og man må meget gerne synge med. Foto: Pilu Ottosen / ComingOut.

Centralhjørnet åbner med elskede klassikere

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning / Mandag, 30 September 2019 16:50

Det er de gode gamle kendinge der er tilbage, når Centralhjørnet torsdag indleder vinterens underholdning på Store Scene.

Alle der været på Centralhjørnet de sidste mange år har haft deres debut på Store Scene. Man træder uforvarende ind på scenen når man tager det lille skridt ned fra indgangsdøren. -Og sådan kan vi alle få vores debut på skrå brædder, men nogle dog med større succes end andre, og det er netop den årelange succes med blandingen af hjemmelavet og importeret underholdning, som Centralhjørnet er kendt og elsket for.
Nu står vintersæsonen for døren, og når blæsten pisker regnen ned gennem Kattesundet og Lavendelstræde, så kan man lune sig på ’Hjørnet’, og er man heldig, så diskes der op med alt fra dragshow til brummende mandebands der synger de sange, som de fleste af os kan synge med på.

Årets sæson begynder på torsdag kl. 21, hvor Tine & Torben lægger for med ”Store hits, stor stemme og skønne kjoler”, som ’Hjørnet’ selv skriver i beskrivelsen på Facebook. Torben er medejer af ’Hjørnet’, og spiller derudover med i mange af de musikalske indslag i alt fra butterfly til stor paryk.

Søndag følger TNT med musical- og filmsange.

Du kan følge med i Centralhjørnets program henover sæsonen på Facebook hos Centralhjørnets venner her.

Please publish modules in offcanvas position.