Camilla Lantz (til venstre) har gennem årene holdt utallige dragshows på Cosy Bar. Her ses hun i festligt selskab med blandt andre Jaxie (til højre) på dennes debutaften på dragscenen i januar 2015. Camilla Lantz (til venstre) har gennem årene holdt utallige dragshows på Cosy Bar. Her ses hun i festligt selskab med blandt andre Jaxie (til højre) på dennes debutaften på dragscenen i januar 2015. Foto: Pilu Ottosen / ComingOut.

BREAKING: Cosy Bar skifter hænder

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Nyheder / Søndag, 02 August 2020 00:21
COSY BAR – En af Danmarks ældste og mest ikoniske regnbuebarer får ny forpagter. Familien Lantz er dermed historie bag bardisken for første gang siden 1973. 
 
Lørdag aften har ejeren af Cosy Bar Camilla Lantz præsenteret en ny forpagter af den ikoniske bar for personalet.
”Det har været under vejs i lang tid, men coronakrisen blev den udløsende faktor,” fortæller Camilla Lantz kort før midnat lørdag aften til ComingOut.
”Jeg har tænkt meget over Cosy Bars og min egen fremtid, og nu er tiden moden. Jeg overtog Cosy Bar for 20 år siden fra min mor, som selv begyndte sammen med min far i 1973. Samtidig har jeg fundet en ny og meget dygtig forpagter, som jeg kan mærke er dér, hvor jeg selv var for 20 år siden. Fuld af energi, gåpåmod og masser af ideer, og et stort ønske om at gøre en god forskel.”
 
Fremtiden for Cosy Bar
Vil Cosy Bar stadig være en regnbuebar eller bliver den lavet om til endnu en afdeling af de landsdækkende kæder, eller måske en kaffebar eller lignende?
”Bare rolig,” siger Camilla Lantz. ”Cosy Bar forbliver Cosy Bar, det bliver ”bare” uden mig bag baren. Der er ingen planer fra den nye forpagters side om at ændre hverken navn eller målgruppe.”
 
Den nye forpagter af Cosy Bar hedder Melissa Heckmann, og hun har ikke været en del af regnbuemiljøet før nu. Tidligere lørdag gav et par af personalet på Cosy Bar hende derfor en ”undercover” rundtur i barmiljøet.
"Det er vigtigt for mig, at det er en kvinde der overtager Cosy Bar. Vi har brug for kvinder i barmiljøet, som ellers er totalt domineret af mænd," fortæller Camilla Lantz.
 
Tiden er den rigtige
At overdrage sine forældres og sit eget livsværk er ikke en let beslutning for Camilla Lantz, og dog alligevel.
”Tiden er den rigtige. Jeg må være ærlig og sige, at jeg har kæmpet for at bygge Cosy op, men også at det ikke altid har været let. Det er som om, at der hos nogle er en dårlig stemning omkring Cosy, og dele af miljøet har vendt os ryggen. Oven i det kan man også blive lidt træt, når man gang efter gang skal høre på det samme brok over noget en dørmand har gjort forkert for ti år siden,” siger Camilla Lantz ærligt, men understreger samtidig, at hun ikke ser hverken sig selv eller Cosy Bar som en fiasko.
 
Mens coronakrisen har holdt Cosy Bar lukket, er salget eksploderet i Camilla Lantz' andet firma Lantz Copenhagen, som sælger hudplejemidler på nettet.
 
Fremtiden ser derfor travl ud for Camilla Lantz, som lover at gøre alt for at hjælpe Melissa Heckmann i gang på Cosy Bar. Og så glæder hun sig til at besøge Cosy Bar som gæst og sætte sig på sin mors gamle stamplads og nyde atmosfæren på den gamle regnbuebar.

Cosy Bar er i øjeblikket lukket som følge af coronakrisen, og åbner først i den såkaldte fase fire, hvor natklubber genåbnes.

Please publish modules in offcanvas position.