ComingOut ændrer koncept ComingOuts nye regnbuestribede logo.

ComingOut ændrer koncept

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Nyheder / Torsdag, 30 Januar 2020 10:41

ComingOut lægger fra i dag stilen om, og fokuserer fremover udelukkende på det danske LGBTQ+miljø – for det er mere interessant, hvad der sker i Langeskov, Præstø og Herlev end London, Paris og Hollywood.

En evaluering af ComingOuts første fem måneder har gjort det klart, at fremtiden ligger i en fokuseret dækning af det danske LGBTQ+miljø inklusive Grønland og Færøerne, med et særligt fokus på den progressive del af miljøet.

Vi kommer til at bruge ressourcerne på at finde de gode historier i Danmark, frem for at give dig oversatte internationale historier der måske nok er interessante, men ikke omhandler dit nærmiljø. Nyheder om det internationale LGBTQ+miljø dækkes intenst af udenlandske LGBTQ+medier, og oversættes i stigende grad af danske ditto. Det bliver vi ikke klogere på hinanden af her i det danske LGBTQ+miljø, og dét er der brug for.

ComingOut vil hellere tale med dig og bringe din historie

 

Vi vælger altså positivt det danske LGBTQ+miljø til, og bliver det første danske LGBTQ+medie som udelukkede fokuserer på det danske miljø.

ComingOut skriver for og om dig og dine venner

 

Vi fortsætter desuden vores kvalificerede dækning af dansk kultur med Tonny & Claus Bønløkke Hertz i spidsen, ligesom vores anmeldersamarbejde med LGBT Biblioteket består.

Er du nysgerrig på mere, kan du læse mere om ComingOut her, og vores redaktionelle profil her. Overvejer du annoncering kan du læse om det her.

Læser du vores artikler håber vi, at du giver os et "like", og følger os på Facebook. Jo bredere vi kan nå ud i alle hjørner af Danmark jo bedre.

Har du kommentarer til skiftes i vores koncept, tip om en god historie, eller overvejer du at blive en del af teamet bag ComingOut, så kan du skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

K2_TAGS

Please publish modules in offcanvas position.