Christian Vincent i samtale. Christian Vincent i samtale. Foto: PR.

Ny kommunikationschef i Copenhagen Pride

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Nyheder / Onsdag, 29 Januar 2020 12:37

Ny kommunikationschef tiltræder i Copenhagen Pride den 1. marts til en organisation i rivende udvikling. Nye opgaver til den tidligere kommunikationschef Thomas Rasmussen.

Den første marts tiltræder Christian Vincent Jung stillingen som ny kommunikationschef for Copenhagen Pride.
Det sker som et led i den overordnede omorganisering af Copenhagen Pride, hvor blandt andet kommunikation og fundraising skilles ad, så hver afdeling kan fokusere på deres kerneopgave.
”Vi ser muligheden for både at have et stærkt fundraisingteam og en dedikeret kommunikationschef som et enormt løft af Copenhagen Prides mulighed for at påvirke dagsordenen på LGBTQIA+ området i Danmark og internationalt”, skriver Copenhagen Pride i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Stort internationalt netværk
”Vi har søgt og fundet en kommunikationschef med stort internationalt netværk, en aktivistisk baggrund og overbevisende kommunikationsevner. Det er med stor glæde, vi siger velkommen tilbage til Christian Vincent, som del af Copenhagen Pride. Det er nemlig ikke første gang, at Christian bidrager til vores arbejde; han har tidligere siddet som bestyrelsesmedlem for Copenhagen Pride inden sin flytning til Holland i 2015”.
”Vores valg af en ny kommunikationschef er truffet ud fra motivationen for at ville afspejle Copenhagen Prides visioner for fremtiden, at sikre den stærkest mulige organisation, mest genkendelige brand og maksimal indflydelse på den dagsorden, vi eksisterer for at fremme”.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Christian Vincent velkommen i Copenhagen Pride. Han er et enormt passioneret, engageret, energisk menneske, som besidder alle de kvaliteter, som er prideaktivismens kerne. Samtidig er han en fantastisk kommunikator og eminent til at udnytte sit netværk, som vi, som organisation vil kunne få stor gavn af. Christians erfaring og aktivistiske baggrund i både ind- og udland er et ideelt match med Copenhagen Pride,” udtaler forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen.

Nyt fokus for Thomas Rasmussen
”Som led i omorganiseringen af Copenhagen Pride har vi valgt at skille sponsor- og kommunikationsarbejdet ad,” uddyber Lars Henriksen – to områder der tidligere lå sammen under ét. ”Thomas Rasmussen har efter mange år med begge ansvarsområder, ønsket at fokusere og bruge sine kræfter på fundraising og sponsoraktivering. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Thomas for hans store og ihærdige arbejde. Det glæder mig samtidig, at Thomas fortsætter som en stærk og erfaren del af vores pride-team, og vil er her til at tage del af overleveringen til den nye kommunikationschef.”

Thomas Rasmussen har været kommunikationschef for Copenhagen Pride siden 2013.

Årets aktivist
Christian Vincent vandt i 2014 en AXGIL som årets aktivist for YouTubevideoen ”It’s not okay” om anti-propagandaloven i Rusland, og har siden 2019 bidraget til den offentlige debat og politiske dagsorden om hiv på Malta, blandt andet ved at oprette organisationen Checkpoint Malta. Sideløbende har han bidraget med sin erfaring til forskellige projekter i AIDS-Fondet.

ComingOut byder Christian Vincent velkommen i et at de mest centrale jobs i det danske LGBTQ+miljø, og håber på et godt samarbejde. Samtidig siger vi tak til Thomas Rasmussen for et sublimt samarbejde i de foregående år.

Please publish modules in offcanvas position.