Lai Christian Balsig har taget initiativ til Pan Idræts Pan Trans Fitness initiativ, som nu modtager en donation på 2.500 kroner af Copenhagen Fetish Men og Men's Bar, her repræsenteret ved Thomas Bolvig. Lai Christian Balsig har taget initiativ til Pan Idræts Pan Trans Fitness initiativ, som nu modtager en donation på 2.500 kroner af Copenhagen Fetish Men og Men's Bar, her repræsenteret ved Thomas Bolvig. Foto: Copenhagen Fetish Men.

Copenhagen Fetish Men og Men’s Bar hjælper transkønnede

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Nyheder / Lørdag, 25 Januar 2020 12:20

Initiativ fra fetichmiljøet bør vise vejen for andre dele af LGBTQ+miljøet, som et eksempel på effekten af åbenhed og lysten til at smide fordomme ad helvede til.

Er transmænd velkomne i det danske fetichmiljø?
Ja, det er de, og hos Copenhagen Fetish Men i en grad, at medlemmerne sammen med det faste mødested Men’s Bar har indsamlet 2.500 kroner, som går til Pan Idræts Trans Fitness initiativ.
”Vi vil gerne understrege, at vi er en fetichinstitution i det Københavnske LGBT+miljø, som udover at rumme mænd med enhver fetich – også rummer transkønnede mænd. For i min personlige optik, er det meget enkelt: Hvis du identificerer dig som mand, så er du mand”, fortæller Thomas Bolvig, stifter af Copenhagen Fetish Men i en pressemeddelelse til LGBT+medierne.

Inklusion og anerkendelse
Inklusion og anerkendelse er ét af Copenhagen Fetish Men’s absolutte kerneværdier. Således favner man alle MSM (mænd der har sex med mænd, red.), uanset hvilken fetich man har. Det gælder også inklusion af mænd, der ikke altid har været anset som mænd.

Indsamlingen er foregået ved arrangementer, hvor gæsterne har kunnet give en donation til Pan Idræts Trans Fitness initiativ, der er et fitnesstilbud for transmaskuline, som får mulighed for at mødes med ligesindede og samles omkring det sportslige.

Har fået udvidet horisonten
”Indsamlingen har affødt en masse spændende samtaler og diskussioner blandt fetichfyrene i forbindelse med vores faste arrangement Fetish Social. Stigmaer, fordomme og begrebsforvirring har været blandt samtaleemnerne, og horisonten er blevet udvidet hos mange. For når alt kommer til alt, så kan enhver fetichfyr sætte sig ind i følelsen af at være ukomplet. Den følelse oplever mange når de – af forskellige årsager – ikke kan føle sig fri til at bære det outfit, de reelt gerne vil”, siger Thomas Bolvig.

Glad og rørt modtager
Det indsamlede beløb er overrakt til Trans Fitness’ initiativtager, Lai Christian Balsig, som giver gaven disse ord med på vejen:
”Det gør mig utrolig glad og rørt, at vi på tværs af regnbuemiljøet har lyst til at engagere os og støtte hinandens mange gode initiativer og arbejde for regnbuepersoners trivsel og inklusion.”
”Vi sætter pris på, at Copenhagen Fetish Men forstår mangfoldigheden i at vi kan være mænd på mange måder, og at det er godt at se, at det er en del af Copenhagen Fetish Mens kerneværdier. Donationen betyder enormt meget for vores fitnesstilbud til transmaskuline – det bidrager økonomisk til vores initiativ, og også i høj grad til vores transmaskuline medlemmers oplevelse af at være set, inkluderet og anerkendt i miljøet.”

Du kan også være med
Fetish Social foregår hver første torsdag i måneden på Men’s Bar. Næste gang er torsdag d. 6. februar fra kl. 21:00 til 22:30. Er du ny på Men’s Bar, så ligger den i Teglgårdsstræde der er en sidegade til Studiestræde i København.

Derudover afholder Copenhagen Fetish Men også Good Pup Club hver første lørdag i måneden – et arrangement for interesserede i puppy play. Næste gang er lørdag d. 1. februar.

Du kan læse mere om Copenhagen Fetish Men på copenhagenfetishmen.com.

Fetish eller fetich?
Den kvikke læser har bemærket, at der i artiklen bruges to stavemåder af ordet fetish/fetich. Det har vi tidligere fået kommentarer for på redaktionen, og jo, vi kan godt stave til det lille ord. ?
Fetich er den danske stavemåde, og fetish er den engelske stavemåde, som for eksempel indgået i navnet på Copenhagen Fetish Men. Da det er et navn, skal det ikke oversættes til den danske stavemåde, og dermed ender vi med to stavemåder af det samme lille ord i artiklen.

Please publish modules in offcanvas position.