Vi har ikke kunne skaffe et bilelde af Velas ituknaldelde toilet. Derfor dette modelfoto. Vi har ikke kunne skaffe et bilelde af Velas ituknaldelde toilet. Derfor dette modelfoto. Foto: Modelfoto.

Var det dig? Toilet knaldet i stykker på Vela

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Nyheder / Søndag, 24 November 2019 15:30

Det gik helt galt lørdag aften på Vela Gay Club: Klubbens nye toiletter kan ikke holde til, at man knalder på dem! 

Flirt er for mange en naturlig del af det at gå i byen, men hvis den spontane kærlighed for alvor går i trusserne, så kan det have alvorlige konsekvenser. Det må man sande på Vela Gay Club.

”Vi på Vela er vilde med at I smider om jer med kærlighed og flirt, men desværre kan vores nye toiletter ikke holde til, I knalder på dem”, skriver Vela søndag på Facebook.
”I går havde vi ufrivilligt springvand”, tilføjer de, og sender en efterlysning afsted:
”Hvis du og din flirt vil tage ansvaret, og betale for det nye toilet som I har knaldet i stykker, vil vi sætte pris på det”. Har du dårlig samvittighed, eller ønsker at støtte indkøb af nyt toilet til Vela kan du sende penge på MobilePay til 26302318.

Bemærk, at billedet til artiklen er et modelfoto.

Cosy Bars famøse bollestænger
Cosy Bar havde i 1980’erne lignende udfordringer med toiletter, der blev knaldet i stykker, og det førte til opsættelsen af de famøse bollestænger på barens toiletter – og det hjalp. I mange år blev bollestængerne det faste holdepunkt under mange rusketure på toiletterne, og nu hvor de fysiske udfoldelser ikke forplantede sig til toiletternes cisterne, skulle der ikke opsættes nye toiletter i tide og utide. Bollestængerne måtte dog lade livet i forbindelse med renoveringen af Cosy Bar for knap et år siden.

Indfører nye regler
Som konsekvens af det ituknaldede toilet indfører Vela nye regler for toiletterne. Fremover er det kun tilladt at være én person på toilettet. Overtrædelse medfører bortvisning den pågældende aften, og gentages miseren får du karantæne i en måned.
Derudover indskærper Vela, at indtagelse af stoffer hverken er cool eller tilladt. ”Du er god nok som du er!”, tilføjer de.

Plaget af hærværk
Udover det ituknaldede toilet har Vela været plaget af hærværk på toiletterne i de sidste uger. De beder i den forbindelse om hjælp til af finde ”de sårbare sjæle”, så de kan få en regning for deres ødelæggelser.

OPDATERET 12.11.2019 KL. 21:08 med billede af det faktuelle toilet på Vela Gay Club herunder:

Det omtalte ituknaldede toilet på Vela Gay Club. Foto: Privat.

Please publish modules in offcanvas position.