Redaktionel profil

 ComingOut har per 1. november 2020 indstillet det redaktionelle arbejde.

 

ComingOut er et frit privatejet onlinemedie, der er partipolitisk og religiøst uafhængigt, og som bringer nyheder om og fra det danske, grønlandske og færøske LGBTQ+miljø, med fokus på den progressive del af miljøet.

ComingOut har et særligt øje for LGBTQ+miljøets minoriteter, og arbejder på at fremme deres synlighed. Vi giver med glæde plads til debat- og holdningsindlæg fra aktører i LGBTQ+miljøet. Det kan du læse mere om her.

ComingOut bruger den kritiske pen, når det er nødvendigt, og vi har ikke berøringsangst, når det handler om at sætte fokus på følsomme problematikker i LGBTQ+miljøet. Men vi gør det fair og med kilderne i orden.

ComingOut har en erfaren kulturredaktion, og bringer anmeldelser fra et bredt spektrum af den danske underholdningskultur.
For at fremme synligheden og mangfoldigheden laver vi foromtaler af LGBTQ+miljøets kulturelle begivenheder, og prioriterer LGBTQ+miljøets kulturudbydere.

Begivenheder og scenekunst udenfor LGBTQ+miljøet anmeldelses, og bedømmes med ét til seks regnbueflag.

ComingOut forsøger, at dække hele LGBTQ+miljøet, men er afhængig af input. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har et tip om en nyhed i dit nærmiljø. Læs mere om kontakt her.

Opdateret den 28. januar 2020.

Please publish modules in offcanvas position.