Wallmans hitter med Miss Megan Moore i front Foto: John Resborn.

Wallmans hitter med Miss Megan Moore i front

K2_WRITER_BY Tonny & Claus Bønløkke Hertz / Gå ikke glip af / Mandag, 12 Oktober 2020 18:01

UNDERHOLDNING - Wallmanns gør det igen. Leverer en underholdende og kulinarisk velsmagende aften. I år med Miss Megan Moore i spidsen som værtinde, og den opgave løser hun til perfektion.

 
Miss Megan Moore er Værtinde for Wallmanns i sæsonen 20/21 og det gør hun ekstremt godt. Der er rigtig mange jokes under bæltestedet og flere af dem er politisk ukorrekte. Og ærligt, så elsker vi det. Og det kan man roligt sige at hele salen gjorde. Det virker med de jokes som drags kan lave, hvor de sætter sig selv i spil som mand/kvinde og så alligevel midt i mellem. Drag Queens kan bare, hvor andre tier.
Miss Megan Moore høstede helt fortjent stort bifald.
 
En anden, der også høstede stort bifald var Cirkusartisten David Eriksson. Han er med fra starten og bevæger sig rundt blandt publikum. Han er tatoveret på maven, er iført små stramtsiddende lyserøde briefs og har en kort lyserød kunstig pelsjakke på. Han udfylder pauserne mellem de store sang numre og han vokser med opgaven. I starten tænker man ”Er han ikke lidt kikset?” og så bliver han bare bedre og bedre for til sidst, at vælte salen med sit ”ping pong show”. Det er ganske enkelt queer når det er bedst.
 
Showet
Igen i år leverer Wallmans et festfyrværkeri af show fra åbningsnummeret til den store finale. 
Showet har alt fra rock over skønne ballader til en hyldest af Eurythmics & Annie Lennox og afsluttende med Queen. Kan man ønske sig mere? Nej det kan man ikke. Det hele sad lige i skabet!
Shannon Maguire og Philippe Renaud er cirkusartister og viser også i den grad deres talent frem, når de hænger i to gammeldags lysmaster og svinger hen over hovederne på publikum. Det er virkelig imponerende, og samtidig en lille smule skræmmende. De har nemlig ingen sikkerhedsliner på.
 
Vi har aldrig skrevet om de medvirkendes udseende eller vægt, men denne gang vil vi gøre en undtagelse. Wallmans skal nemlig roses for kropslig mangfoldighed. Alle kropstyper er repræsenteret på scenen. Store og små, tykke og tynde – og alle får en plads.
Det er ikke første gang og nok heller ikke sidste gang vi skriver, at både sangere og danserne kan deres kram. På scenen både synger og danser de til man nærmest er blæst bagover. Når de ikke lige står på scenen, så løber de rundt mellem bordene og serverer den lækre mad i pauserne. Det gør de med stort nærvær ved hvert enkelt bord. Det er faktisk ret imponerende så meget de arbejder. 
 
 
Og hvad så med covid 19?
Er det sikkert at gå i Wallmans? Til det kan vi kun svare JA. Vi følte os mere sikre i Cirkusbygningen end vi gør i et supermarked. Reglerne er simple; din temperatur bliver målt ved ankomsten, mundbind, når du ankommer og hver gang du rejser dig fra din plads, mere plads mellem bordene. Alle gelændere bliver sprittet af ved hver pause. Der hænger spritdispensere ved indgangene, og både tjenerne og artisterne har masker på, når de bevæger sig rundt blandt publikum. Og selv om det er fuld show, så formår de at overholde restriktionerne om at lukke kl. 22.
Selv om det med at bærer masker, stadig er nyt og mærkeligt for mange af os, så formår de at gøre det til en helt naturlig del af showet. Det sender rigtige gode signaler til publikum. 
 
Maden
Vi har altid rost maden i Wallmans – og i år er ingen undtagelse. Det er bare dejlig mad man får, og det er en af de gode grunde, der er til at gå i Wallamans. Og vi bliver lige imponeret hver gang, når vi ser hvordan tjenerne, som også er artsiterne, med stor præcision servere maden i en lang glidende bevægelse. 
 
Vi siger endnu engang tak for en fantastisk aften!
K2_TAGS

Please publish modules in offcanvas position.