Rasmus Bosse. Rasmus Bosse. Foto: PR.

Ny single om bøssekærlighed fra Rasmus Bosse

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning - vi anbefaler / Fredag, 28 August 2020 10:04
MUSIK - Endnu en single om kærligheden mellem to mænd er det blevet til fra den flittige musiker Rasmus Bosse.
 
 
’Solbrændt i hjertet’ er titlen på Rasmus Bosses nye single. Den handler om kærligheden mellem to venner, der kaster sig ud i et seksuelt forhold. Til et ’Friendship with benefits’, som det hedder sig på moderne Grindr-dansk.
Sangen er baseret på Rasmus Bosse egne oplevelser fra sin ungdom.
"Solbrændt i hjertet er en melankolsk fortælling om en svær kærlighedshistorie fra mine midttyvere, hvor jeg havde en lang affære med en god ven af samme køn. Sangen er samtidig en hyldest til Nørrebros mangfoldighed og sensommerens smukke København," fortæller Rasmus Bosse til ComingOut.
 
Rasmus Bosse er måske endnu ikke så kendt blandt det bredere publikum, men ser man godt efter i rulleteksterne og på bagsiderne af kendte danske musikeres albums, finder man ham ofte.
"I mere end 20 år har jeg arbejdet i musikbranchen som arrangør, producer og sangskriver og står nu midt i livet, med en tilpas stor portion oplevelser, som jeg har haft lyst til at fortælle om. Sangene er først og fremmest mine egne historier, men også ting som, selvom de er sket på afstand, har gjort stærke personlige indtryk på mig - og uanset hvad livet byder på af op- og nedture, har musikken en enestående evne til at formidle fortællingerne på en måde som intet andet kan," fortæller Rasmus Bosse.
 
I dag arbejder Rasmus Bosse fra sit eget studie i Vanløse, og på referencelisten står kendte danske navne som L.O.C, Aura Dione, Lars H.U.G, Quadron, Mø, Pernille Rosendal, Allan Olsen, Søs Fenger, Rasmus Seebach og Ankerstjerne. Udover det har den mangfoldige musiker orkestreret filmmusik til blandt andet Stieg Larsson trilogien. 
 
’Solbrændt i hjertet’ udkommer i dag den 28. august, og kan findes på blandt andet Spotify her.
K2_TAGS

Skriv en kommentar

Please publish modules in offcanvas position.