Fra Copenhagen Winter Prides afterparty i 2019. Fra Copenhagen Winter Prides afterparty i 2019. Foto: Thes Nybo / ComingOut.

Winter Pride slutter med kæmpe queerfest

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / Underholdning / Mandag, 13 Januar 2020 19:53

Den store afslutningsfest for Copenhagen Winter Pride Week bliver queer som aldrig før. Copenhagen Pride lader i år friske kræfter stå for afslutningsfesten, som samtidig rykkes fra Pumpehuset.

Det bliver en anderledes og mere queer oplevelse, når Copenhagen Winter Pride Week rundes af med den obligatoriske afslutningsfest lørdag den 22. februar.
Den bliver ikke kun mere queer, men flytter fra Pumpehuset til ginbaren Papa Bird i Kødbyen.

Når posen rystes så voldsomt, skyldes det blandt andet, at Copenhagen Pride har lagt ansvaret for festen i hænderne på de to festkoncepter, FAMiLiA og EURYDICE.
Bag koncepterne står drag queen Mizz Privileze og DJ EliYasss, som også vil være aftenens værtinder. Sammen ønsker de at skabe en Winter Pridefest, hvor alle føler sig inkluderet, og hvor der både er aktiviteter til dem, der elsker hygge i sofaen, samt dem der hellere vil tilbringe aftenen på dansegulvet.

Fastelavnsbolleshots
I år åbnes dørene til festen allerede kl. 20.00, og der gives fastelavnsbolleshots og tilbydes glitter make-over. Lugter det lidt af fastelavn, er det ikke helt ved siden af. Aftenen byder nemlig på det Mizz Privileze kalder en ”queer-fortolkning af den traditionelle fastelavnsfest”, hvor deltagerne kan være med til at slå LGBTQ-fobien ud af tønden, samt at der vil være præmier til de bedst udklædte.
”Det er ikke et krav, at man er udklædt, men vi håber, folk vil være med til at skabe en sjov fest og leve deres liv fuldt ud. Til EURYDICE er den faste dress code altid “gender bender” og den stil er også meget velkommen til den her fest”, fortæller EliYaas.

Drags og dansere
Mizz Privileze har trommet drag-kollegerne Jennifer Jones, Zaddy Salem og Britney Corvette sammen, og de fyrer op under festen, og sørme, om ikke gode gamle Miss OTB kigger forbi, og giver en special performance baseret på hendes mere end 20 års erfaring.
Hvor man i 90’er og 00’erne satte en gogo-danser i hotpants og et par englevinger op på en højttaler, så er man i dag noget mere avancerede, og har hyret Disturbing Business ind for at hjælpe EliYass med at få gang i dansegulvet, når der kører “sassy/classy club hits” fra midnat til den lyse morgen.

”Vi ønsker at skabe en Winter Pridefest, hvor vi på tværs af vores farverige miljø kan møde hinanden, danne nye relationer og fejre en forhåbentligt skøn og berigende Winter Pride Week. Det kan tit føles som om vores miljø er opdelt i forskellige enklaver, så vi håber, alle vil komme og være med til at gøre denne aften til en FÆLLES oplevelse, hvor alle kan have det sjovt og føle sig tilpas”, siger arrangørerne.

Du finder festen som begivenhed på Facebook her.

Copenhagen Winter Pride Week officielle afslutningsfest / Papa Bird / Kødboderne 7, 1717 København V / lørdag den 22. februar kl. 20-05 / Billetter købes her.

Medie

AJ and the Queen | Official Trailer | Netflix Netflix

Please publish modules in offcanvas position.