Nyt LGBTQI+event åbner i Indre København Foto: PR.

Nyt LGBTQI+event åbner i Indre København

K2_WRITER_BY Brian Kjær Capkan / I byen - vi anbefaler / Fredag, 01 November 2019 14:29

Nyt über queer festkoncept indtager det københavnske natteliv den 16. november.

”At Dolores har class - EURYDICE bringer sass”, siger Eliyas Kayon, der er medarbejder på natklubben At Dolores i Lille Kongensgade. Derudover er Eliyas LGBTQI+aktivist og bestyrelsesmedlem i Sabaah, og nu også drivkraften bag konceptet EURYDICE på At Dolores.
 
Eliyas betegner EURYDICE som et über queer festkoncept.
”Det er vigtigt at gøre klart for mit community, at vi skal kræve vores plads udenfor ”Cosy” og ”G*A*Y”, det her er ligeså meget en del af vores bevægelse som alt andet. Det er på tide vi normaliserer vores eksistens udenfor miljøet, og det vil jeg være med til at gøre med EURYDICE – også selvom det er et ret stort skridt, men et nødvendigt skridt”, fortæller Eliyas Kayon til ComingOut.
”Jeg ser flere klubber afholde queer-events, uden at vide hvem der står bag dem. For mig at det vigtigt, man ved, hvem der står bag EURYDICE, for det er ikke min fest, men miljøets, det er dem jeg tænker på”, forklarer Eliyas og uddyber:
”Der er en tryghed i at vide, at der er ægte queer-personer, som prøver at skabe et tryggere rum for andre ligesindede, og det er min allerhøjeste prioritet”.

Du kan ikke bare dukke op til EURYDICE eventet på At Dolores. Du skal have fat i en kode, men før du går i gang med den store skattejagt, så fortæller Eliyas Kayon her hvordan du får fat i den:
”Alle der skal til EURYDICE skal bruge en kode, som udløser et armbånd der giver adgang til lokalet inde på At Dolores. Hvis man benytter sig af koden inden klokken 24 får man gratis éntre og to drinks til én drinks pris mellem klokken 23-24”.

Men hvordan får man fat i koden?
”Den gives ud på dagen, altså den 16. november, på vores Facebookside, så følg os og hold øje”, fortæller Eliyas.

Der er en række praktiske informationer omkring EURYDICE du skal være opmærksom på: Dresscoden er classy sassy gender bender, og så skal du være fyldt 24 år. Du skal også været indforstået med den officielle politik på stedet:
Hverken At Dolores eller EURYDICE tolerer nogen former for diskrimination, og så er samtykke nødvendigt. Oplever man noget ubehageligt, skal man tage fat i personalet hurtigst muligt, så situationen kan håndteres omgående.

Du finder EURYDICE på Facebook her, og som begivenhed på Facebook her.

EURYDICE / At Dolores / Lille Kongensgade 17 / Adgangskode nødvendig. Se Facebook.

K2_TAGS

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Please publish modules in offcanvas position.